Content & Performance Marketeer

Job description

Lepaya maakt met innovatieve en gepersonaliseerde leeroplossingen en bedrijfstrainingen effectiever en meer engaging. De startup heeft afgelopen jaar een uitstekende basis gelegd: de techniek werkt, de propositie is getest en de klanten zijn enthousiast. Het leerplatform zet nu vol in op groei. Daarmee is dit hét moment om in te stappen. De nieuwe Content & Performance Marketeer krijgt de kans te werken in een dynamische en ondernemende omgeving, waar hij/zij een centrale rol speelt in het realiseren van de groeiambities.


De markt voor bedrijfstrainingen staat al decennialang stil. Met name young professionals en young leaders krijgen niet de tools die ze nodig hebben om zich optimaal te ontwikkelen. Daarom heeft Lepaya een trainingsplatform ontwikkeld dat past bij 2019: online waar het online kan, en live waar live een meerwaarde heeft. Met gefocuste sessies en met to-the-point filmpjes, artikelen en opdrachten waar je altijd en overal via je smartphone toegang toe hebt.

Lepaya maakt leren meetbaar. Het bedrijf combineert uitgebreide data – bijvoorbeeld over wanneer mensen een training volgen en hoelang ze ermee bezig zijn – met kwalitatieve feedback en de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van educatie. Afgelopen jaar heeft uitgewezen dat Lepaya’s propositie werkt. Nu wil het bedrijf snel doorgroeien en ook internationaal uitbreiden.


Binnen Lepaya ben jij de go-to persoon om online groei aan te jagen. Als Content & Performance marketeer krijg je de kans om een webshop te runnen voor een HR tech bedrijf. Onlangs hebben we de Lepaya shop geopend, een plek waar millennials hun soft skill trainingen kunnen vinden. Eind dit 2020 moet 50% van alle deelnemers van Lepaya via de shop komen. In de komende maanden zullen we door investeren om deze ambitie waar te maken. Je zal verantwoordelijk zijn voor het managen van de online marketing campagnes, optimaliseren van de content en de social media strategie.  
 

Naast de webshop help je ook mee het sales team te versnellen. Je draagt initiatieven aan, en helpt deze te realiseren, gericht op het genereren van leads zodat het sales team nog hogere conversie en targets kan realiseren. Het afgelopen jaar hebben we de eerste stappen gezet, maar er zijn nog enorm veel kansen die we niet benut hebben. Daardoor is er veel ruimte om impact te hebben en jouw stempel te zetten.
 

Je hebt goed begrip van performance marketing, bent creatief, schrijft graag zelf content en pakt graag nieuwe initiatieven op en “pusht” deze naar resultaten.


Wat bieden wij?

 • Een inspirerende, extreem snel ontwikkelende omgeving;
 • Grote persoonlijke groei en carrière-mogelijkheden, direct samenwerkend met de ervaren oprichters van een jonge en dynamische start-up, waarvoor de initiële financiering is opgehaald;
 • Een pakket in overeenstemming met het potentieel dat wij geloven dat Lepaya heeft;
 • Deelname aan het Lepaya Work-To-Live-schema (dat we in overleg zullen ontwerpen).


Requirements

Ervaring

 • 2-3 jaar werkervaring als content en/of performance marketeer

 • Affiniteit met leren, training of HR

 • Goede beheersing van Nederlands en Engels

 • Eigen blog of eigen geschreven content is een pré

 

Persoonlijkheid

 • Sterke drive / goal getter / resultaatgericht

 • Flexibel

 • Creatief

 • Datagredreven