Project Management & Learning Content Stagiair

Job description

Wat doet Lepaya?

Lepaya ontwikkelt high impact soft skill trainingen. De Lepaya aanpak is ontwikkeld om de belangrijkste soft-skills van professionals en leaders tijdens hun carrière effectiever te trainen. Dit om hun productiviteit en werkplezier te vergroten. Lepaya is opgericht in 2017 door ex-strategie consultants (de Boston Consulting Group) en onze internationale team met werkervaring in bedrijven zoals Microsoft en Heineken groeit snel! Wij hebben klanten als Bol.com, Ace&tate, Bynders, Bloomon en Philips.

Wij bieden een unieke stage-ervaring in een Scale up onderneming die in snel tempo groeit. Je krijgt een heleboel verantwoordelijkheden en we verwachten dat je zowel zelfstandig werkt als in een team kan werken.

 

Wat ga je doen?

Samen met je team zul je de verantwoordelijkheid delen voor de planning en uitvoering van onze trainingen. Je communiceert met klanten, deelnemers en trainers en zet je organisatietalent in voor onze leerprogramma’s. Tevens houd je je bezig met het verbeteren van onze (online) trainingscontent. Onder begeleiding van onze Learning Strategists zet je de behoeften van de klant om in leermodules en praktische oefen‘bites’.

 

Een dag bij Lepaya. 

Maandagochtend start je op met de wekelijkse team meeting, waarin je inzicht krijgt in de laatste ontwikkelingen van het Sales, Tech en Learning team. Er wordt teruggeblikt en vooruit gekeken, de koers voor de week wordt gezet en ook jij deelt jouw laatste succes: afgelopen week heeft de nieuwe leiderschapstraining die jij van A tot Z georganiseerd hebt hoge beoordelingen gekregen! En nu, aan het werk!


Je duikt je laptop in en bekijkt met je team de to do’s voor komende week. Samen bespreken jullie eventuele moeilijkheden en bepalen de werkverdeling en prioritisering. Er is een aanvraag binnen gekomen voor een nieuw trainingsprogramma, dus je start je ochtend met het bellen van trainers en trainingslocaties om de beste fit te vinden voor de klant. Voor een andere klant schrijf je een uitnodigende programma aankondiging, waarmee je de deelnemers enthousiasmeert en informeert over hun volgende leermodule.

Het is alweer lunchtijd en samen met je collega’s schuif je aan aan de lange tafel, praat je bij over het weekend en daag je de Head of Sales uit voor een potje ping pong.

In de middag heb je een afspraak met het Tech team, waarbij je meedenkt over het optimaliseren van van de Lepaya learning app. Jij weet precies hoe je de zogeheten learning ‘bites’ voor participanten voorbereid, hebt ideeën over de procesverbetering, en jouw input wordt daarom zeer op prijs gesteld. Nadat je per mail een flink aantal vragen van deelnemers en trainers hebt beantwoord, is het tijd voor de laatste meeting van vandaag. Je buigt je samen met een Learning Strategist over de content voor een aankomende communicatietraining. Je doet wat research, schakelt kort met een trainer voor input en maakt een voorstel voor de mini-challenge bite, waarmee deelnemers hun geleerde skills in de praktijk kunnen brengen.

Er komt een eind aan de maandag - een goede start van de week! Bovendien is er deze week Lepaya weekend, dus nog ‘maar’ 3 dagen te gaan!

 

Requirements

Wie zoeken wij?

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels;
 • Je hebt uitstekende communicatie- en planningsvaardigheden;
 • Je neemt initiatief en hebt een oog voor procesverbetering;
 • Je hebt affiniteit met de leer- / trainingssector, gedurende je studie of nevenactivitieiten;
 • Je studeert HBO of WO (of bent kortgeleden afgestudeerd);
 • Je bent proactief, enthousiast en resultaatgericht;


Wat bieden wij?

 • Inspirerende en snel groeiende werkomgeving;
 • Uitstekende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling alsmede voor jouw carrière. Je werkt direct samen met de ervaren oprichters van een jonge en dynamische start-up;
 • Goede begeleiding gedurende je stage;
 • Je bijdrage doet er echt toe, je ziet direct resultaat;
 • Een aantrekkelijk compensatiepakket van 500€/per maand;
 • Deelname aan het Lepaya Work-To-Live-Scheme;
 • Elke dag een Daily Dutch Lunch met je collega’s;


Zoek jij een uitdagende stage en sta jij te popelen om je handen uit de mouwen te steken? Wil jij onderdeel zijn van een internationaal team? Wil je werken aan een innovatieve oplossing voor learning & development? Laat van je horen!